BADKAMERS

Dankzij onze rechtstreekse contacten in de sanitair wereld bewijzen wij u dat ons badkamer programma een mix is van vele stijlen en kwaliteit niet altijd een kwestie van budget. Heeft u een ruime of minder ruime badkamer, er past altijd een prachtige wellness ruimte in. Dankzij ons assortiment heeft u een scala aan keuze om uw badkamer te kunnen verwezenlijken. Klanten weten ons inmiddels te vinden vanuit Groningen, Emmen, Hoogeveen of Drachten en alles daartussen. Kom het zien met uw eigen ogen, onze keuze is gigantisch.

LANDELIJK

Landelijke badkamers hebben een romantisch tintje en zijn door TV programma’s de laatste tijd in populariteit gegroeid. Meestal hebben ze natuurlijke tinten en warme uitstraling. Een landelijke badkamer kan zowel klassiek of modern sanitair en tegels bevatten. Is een landelijke badkamer iets voor u, bekijk dan ons tegel assortiment.

MODERN

Meestal zien moderne badkamers er minimalistisch uit. Er wordt veel gebruik gemaakt van betonlook, grijze tinten en vierkante elementen maken de badkamer af. Maar uiteraard is ook een moderne badkamer in vele stijlen uit te voeren. Modern wordt veel geassocieerd met strak, en daardoor vindt je hier veelal grote tegels en weinig kasten. Bij een moderne badkamer hebben wij uiteraard ook veel keuze in tegels bekijk ons aanbod. 

HOUTLOOK

Een houtlook badkamer willen wij u graag extra belichten omdat de laatste tijd de houtlook tegel enorm in opmars is. Veel vloeren en badkamers worden van deze tegel voorzien om zijn echte houtlook structuur en design. Daarnaast is een tegel natuurlijk veel harder dan echt hout en zullen beschadigingen veel minder snel voorkomen. Houtlook tegels hebben wij in vele varianten. Voor het echte werk bent u van harte welkom in onze toonzaal.